The picture that you took with your camera is the imagination you want to create with reality

BEDRIJFS- EN INTERIEURFOTOGRAFIE

Als je de identiteit van je bedrijf wilt presenteren zijn professionele foto’s van belang. De digitale wereld is niet meer uit het leven te bannen. Juiste beelden dragen bij aan het commerciële succes en de identiteit van het bedrijf. Middels representatieve beelden van je merk, bedrijf, winkel of interieur kan een goede eerste indruk worden gecreëerd. Dit geldt niet alleen voor een website, maar ook voor natuurlijk voor social media.

Door middel van professionele styling kan een passende sfeer worden gecreëerd. Deze sfeer zal er uiteindelijk voor zorgen dat het juiste gevoel wordt opgeroepen. Tijdens een shoot maak ik overzichtsfoto’s, sfeerfoto’s en detailfoto’s. Tijdens de fotoshoot maak ik het liefst gebruik van natuurlijk daglicht. Na de fotoshoot ga ik van de foto’s een selectie maken. De foto’s worden bewerkt met het beeldbewerkingsprogramma Adobe Photoshop, waardoor er een uiteindelijke fotoserie ontstaat, die samenhangend en professioneel oogt. De bestanden zullen worden aangeleverd in het gewenste kleurprofiel en een hoge resolutie van 300 dpi.

Mocht je interesse en/of vragen hebben dan kan je me bereiken via info@lizethligtvoet.nl. Ik zal dan contact met je opnemen om een afspraak te maken om specifieke wensen, de mogelijkheden en prijzen door te nemen. Als we tot een overeenkomst komen, plannen we de fotoshoot in.