Wie ben ik?

OVER MIJ

“Photography is the memory of our lives”

Mijn naam is Lizeth Ligtvoet en leg graag interieur en projecten vast middels beeld. Fotografie is meer dan alleen het vastleggen van hetgeen wat zich voor de camera bevindt, het vertelt een verhaal. Middels een professionele kijk en het gebruik van natuurlijk licht leg ik voorwerpen, ruimtes en interieurs vast op een manier die spreekt. Mijn portfolio kenmerkt zich door licht, modern en exclusiviteit.

De passie en expertise in fotografie is gelegd op School Voor Fotografie in Breda. Al snel na het afstuderen kwam ik er achter dat de bedrijfs, interieur- en foodfotografie mij het meest aansprak en ben mezelf hierin gaan specialiseren. De ervaringen die ik hierin heb op gedaan en de nodige workshops, geven mij de benodigde kwaliteiten voor de bedrijfs- en interieurfotografie.

Als bedrijfsfotograaf maak ik het mijn streven om de unieke kenmerken van een product, ruimte of onderneming uitstekend over te brengen op beeld. Mijn fotografie zorgt ervoor dat er representatieve foto’s beschikbaar zijn voor professionele publicaties.

Mijn favoriete stijl voor foto’s zijn licht en puur. Foto’s die een verhaal vertellen! Neem een kijkje in mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk. Ben je geïnteresseerd in een shoot of heb je bedrijfsopdracht, neem dan vrijblijvend contact met me op.